Избрани Новини

Дамите надделяха в днешното прослушване за "Големите надежди"

Само две момчета се оказаха кандидатите за слава в югозападния град

Рекордно женско надмощие отбеляза Благоевград по време на провелия се днес кастинг за шоуто „Големите надежди”. Дамският превес се усети както в количествено, така и в качествено отношение. Сред едни от най-ярките таланти бяха четири истински диви от Петрич. Макар всяка една от тях да се яви индивидуално, това, което ги събира, е, че са част от най-големите музикални школи в града. В репертоарите им присъстват песни на имена като Тина Търнър, Селин Дион, Джеси Джей и Деми Ловато, информират от общината. И четирите са се явявали на конкурси в цялата страна и чужбина – Сърбия, Черна Гора, и са завоювали множество първи места. Голямата им мечта е да стъпят на световната музикална сцена, а една от дамите дори сподели, че мечтае да стане и хирург, затова усилено учи биология и химия.  

Как са се представили кавалерите от Благоевград и дали са успели да защитят музикалната чест на силния пол в града, ще разберем през пролетта, когато „Големите надежди” ще започне в ефира на Нова.

Паралелно с Благоевград, днес протича вторият ден от кастингите в София. Тридневните прослушвания в столицата приключват утре, 5 февруари (сряда)., когато ще завърши и турнето на „Големите надежди“ из страната, в търсене на музикални дарования.

Голямата награда ще даде възможност на семейството на победителя да развие вече доказания му талант.   



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов