Избрани Новини

Обесилият се мъж е пенсионер от мината, наскоро осиновил дете

Безжизненото тяло на 54-годишния Йордан Янев е открито от случайни минувачи към 9 часа тази сутрин

Янев метнал въжето на шията си на дърво до дърводелски цех в село Черниче. Мястото е на стотина метра от дома на обесилия се мъж. След подадения сигнал на място пристигнали екип на Спешен-център Симитли и служители на РУП-Симитли, които констатирали смъртта и установили самоличността на човека.

Съселяните му са в шок от решението му да се самоубие, съобщава simitli.info. Никой не е имал проблеми с него и с нищо не подсказвал, че ще сложи край на живота си. Напоследък живеел вкъщи само с майка си, която от дълго време била болна и на легло. Със съпругата си били разделени от известно време, тя живеела в родния си град Кресна. Преди половин година осиновили дете. Йордан получавал добра пенсия, от 5-6 години бил пенсионер от мината, не е имал финансови проблеми, в имота си направил малък рибарник и развъждал риба.

„Учуден съм от постъпката му както аз, така и всички негови съселяни. Скромен и тих човек, никой не е очаквал и не е предполагал, че може да посегне на живота си. Разбрах тази сутрин от полицията за случилото се. Наскоро го видях, приказвахме, държеше се съвсем нормално", каза кметът на село Черниче Иван Андонов.

По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е Окръжна прокуратура – Благоевград.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов