Избрани Новини

Рецидивист мами пътни полицаи, 39 пъти се представя с друго име

Крими

06-02-2014, 11:36

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Ако бъде признат за виновен, го чакат до 2 години затвор

Рецидивист на пътя в продължение на години 39 пъти успява да се измъкне от наказания и глоби, като се представя пред полицаи за друг човек. Велинградчанинът Димитър Михайлов се добира до данните на своя приятел и съсед Живко Цимпарев и навсякъде, където го спират пътни полицаи, се оправдава, че е забравил документите си, пише вестник "24 часа".
Той неохотно се съгласява да му бъдат съставени фишове за глоба и актове. Диктува на униформените име, ЕГН и адрес, подписва документите и си тръгва необезпокояван. Така успява да заблуди полицейски служители 39 пъти на територията на Пазарджишка, Благоевградска и Смолянска област.
В сряда разследващ полицай Блага Крайчева от областната полицейска дирекция в Пазарджик предяви на Димитър Михайлов обвинение за документни престъпления, осъществявани в продължителен период от време.
Ако бъде признат за виновен, го чакат до 2 години затвор.
Адвокат Румен Апостолов пък тепърва ще завежда дела от името на Живко Цимпарев, за да му бъдат отменени различните актове и глоби за нарушения на пътя, които не е извършил.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов