Избрани Новини

Холандски посланик препоръчва на съгражданите си да инвестират в Симитли

Парите

07-02-2014, 09:03

Снимка:

община Симитли

Автор:

BlagoevgradUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

1 331 000 лева за проекти в Симитли

В Симитли ще обсъждат бюджета си

Новият посланик на Холандия Том ван Оорсхот бе на работно посещение в Симитли

Проучване на условията за инвестиции и бизнесклимата в България са сред първите задачи на новия посланик. В Симитли първият дипломат на Холандия у нас пристигна по покана на собственика на KWT Constructions г-н Роуг. Както е известно, холандският холдинг за производство на шлюзове има свой завод в Симитли. Собствениците на KWT са закупили наскоро още един терен в Симитли, в момента проучват потребностите на пазара у нас, за да преценят кое от дъщерните им дружества също може да установи свое производство, информират от пресцентъра на общината.

Посланик Том ван Оорсхот проведе и работна среща с кмета на общината Апостол Апостолов, на която са обсъдени бизнесклимата и възможностите за установяване на други холандски производства на територията на симитлийска община.

„Няма да имам колебания да препоръчам община Симитли като добро място за инвестиции на наши сънародници”, увери посланик Том ван Оорсхот, който не скри добрите си впечатления от първата си визита в Симитли както като природни дадености, стратегическо положение, така и от създадения добър бизнес климат в общината и гостоприемното отношение.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)