Избрани Новини

150 свободни места за берачки на ягоди в Испания

Животът

07-02-2014, 08:27

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Нови 150 свободни места за берачки на ягоди в Испания обявява Агенцията по заетостта.

Подходящите кандидатки са на възраст между 25 и 40 години. Те трябва да имат опит в селското стопанство, както и да умеят да издържат на високите температури в парниците през пролетта. Познанията по испански се считат за предимство, но не са задължителни.

Крайната дата за кандидатстване в бюрата по труда в регионите на София, Благоевград и Пловдив е 24 февруари, пише24chasa.bg. Записванията стават в бюрата по труда по местоживеене. Желаещите от други региони могат да изпращат документите си на електронния адрес: ispania_yagodi@az.government.bg. Интервютата ще се състоят в началото на март в София. Одобрените кандидати ще заминат за различни стопанства, разположени в Палос де ла Фронтера, провинция Уелва, след средата на март.

Чистата дневна надница, след всички удръжки за социални и здравни осигуровки, е 38,08 евро. Работи се по 6,5 часа на ден. Местният работодател ще поеме разходите за квартира на служителите си, както и за прибирането им до България, ако останат до края на кампанията. Храната ще е за сметка на работниците. Жените ще платят сами билета си до Испания, като стойността му ще бъде удържан от първата им заплата.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов