Избрани Новини

Вечно млади с чесън, мляко и... спирт!

Рецептата за вечна младост е открита върху глинени плочи. Тя е написана преди 4-5 хиляди години пр. Хр.

При експедиция на ЮНЕСКО през 1971 г. в руините на един тибетски манастир е открита рецепта за хомеопатично подмладяващо средство. На глинени плочи, които датират от преди 4-5 хиляди години преди нашата ера, изследователи са успели да разшифроват съдържанието на чудодейната рецепта и нейното предназначение.
Лечебното средство е способно да изчисти от организма излишните мазнини, успява да подобри обмяната на веществата, прави кръвоносните съдове по-еластични, засилва зрението, лекува хипертония, инфаркти, миокардити, стенокардия, склероза, гастрит, язва и какво ли още не. Хомеопатичното средство, дори стопява тумори. С две думи ПОДМЛАДЯВА ОРГАНИЗМА.
А най-хубавото е, че рецептата не изисква някакви специални съставки. Приготвянето й е много лесно, та даже и елементарно.
Почиства се много добре 350 грама чесън. Скилидките се нарязват на дребно и се стриват в хаванче (дървено или порцеланово). Вземат се 200 г от тази маса, но от дъното, където е най-богата на сок от чесъна, и се поставят в добре измит и хубаво подсушен стъклен съд с добра запушалка. Чесновата каша се залива с 200 г чист спирт 96% (етилов алкохол). Съдът се затваря плътно и се оставя в тъмно и прохладно място за 10 дни. След това съдържанието му се прецежда и след като престои още два дни започва приемът на така получената тинктура.
Тя се пие с прясно мляко със стайна температура, като в 50 г от него (или 1/4 водна чаша) по специална схема се слагат определен брой капки от чесновия еликсир. Приема се три пъти на ден, 20 минути преди хранене.
Единственият недостатък на курса е, че така наречените „Тибетски капки на живота“ могат да се приемат отново след не по-малко от 5-6 години.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов