Избрани Новини

Мисли глобално, действай локално-на практика в Дупница

Община Дупница предприема мащабен проект, като сред основните му цели ще бъде поставяне на 1500 метра нова канализация за село Самораново

Той се нарича “Градска пречиствателна станция за отпадни води”, а основната му цел е да подпомогне дългогодишния и сериозен проблем на жителите на селото.

Не по-малко мащабен е прокетът в село Бистрица, където се предвижда да бъдат изградени 2 броя колектори с дължина 1 250 метра по улици “Георги Димитров”, “Крайна”, премостване на р. Бистрица и земеделски път. Освен това ще бъде изградена канализация с дължина 2 710 метра по улици “Партизанска”, “Кирил и Методий”, “Малина”, “Здравец”, “Русалка”, ”Победа”, “Зелен път”, “Вела Пеева”, “1-ви Май”, “Герена”, “Ален мак”, “Комсомолска”, “8-ми Март”. По улиците “Вела Пеева”, “Герена” и участъци по ул. “Здравец” се предвижда изграждане на нов водопровод с дължина 520 метра.

Проектът продължава с още 1650 метра водопровод по част от улици “ Партизанска”, “В.Демиревски”, “Ален мак”, “Комсомолска”, “ 8-ми март”, “Здравец”, “Победа”, “Русалка” и “Зелен път”, който ще бъде подменен.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов