Избрани Новини

ГЕРБ-Благоевград стартира подписка за референдум пред ГУМ

ГЕРБ-Благоевград стартира подписката за свикване на референдум за задължително и електронно гласуване и за мажоритарен избор на кандидатите за депутати в 14-те общини на Благоевградска област. В Благоевград пунктове за събиране на подписи има пред ГУМ, , на площадното пространство между хотел „Ален мак” и Американски университет и пред магазин БИЛЛА на ул. „Тодор Александров”, които ще работят от 10:00 ч. до 18:00 часа. Пунктът на тротоарна площ пред Учебен корпус 1 на ЮЗУ находяща се на ул. „Иван Михайлов” 66 ще е отворен от 10:00 часа до 14:00 часа.

Подкрепящите свикването на референдум могат да се подпишат и в офисите на ПП ГЕРБ в Благоевград на пл. „Христо Ботев” №2 /до пощата/ и на бул. „Св. Св. Кирил и Методий” №9 /до аптека „Санита”/ от 9:00 ч. до 18:00 часа, съобщават от пресцентъра на партията.

В Петрич подписи за референдума за изборните правила се събират пред Градския универсален магазин и в офиса на партията на ул. „Връх Китка” №10. Жителите и гостите на Сандански, които искат да подкрепят инициативата, могат да се подписват пред Културния дом на пл. „България” и в офиса на ПП ГЕРБ на ул. „Малешевска” 7 до магазин БИЛЛА от 10:00 до 18:00 часа. В Гоце Делчев ще има подписка на пл. „Гоце Делчев” и на пл. „Македония”. В Разлог ще има шатра пред общината и в клуба на ГЕРБ. В Банско подписи се събират в офиса на ПП ГЕРБ на ул. „Никола Вапцаров” №6. В Белица ще има пункт за събиране на подписи на площадното пространство на ул. „Владимир Поптомов” и в клуба на партията от 10:00 ч. до 18:00 ч.

В община Сатовча подписи в офиса на ПП ГЕРБ в Сатовча и в селата Плетена в кафе „Шекеров”, Слащен - кафе „София” и Кочан - клуб-ресторант „България”. В офисите на ПП ГЕРБ се събират подписи в Хаджидимово на ул. „Димо Хаджидимов” №46, в Кресна на ул. „Македония” №102, в Струмяни – ул. „Васил Левски” 1, в Симитли – ул. „Георги Димитров” №33, Якоруда – ул. „Яне Сандански” №4 и Гърмен – ул. „Първа” №35 от 9:00 ч. до 18:00 часа.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов