Избрани Новини

Тялото на починалия в старчески дом, намерено 3 дни след смъртта му

Инсулт е причината за смъртта на 67-годишният мъж, който бе намерен мъртъв в стаята си в дома за стари хора в благоевградския квартал "Струмско" снощи

А. Атанасов бе намерен мъртъв, заключен в стаята си в дома, трупът бил вмирисан, по миризмата чистачката открила мъртвия мъж. Предполага се, че е смъртта му е настъпила в събота, открит е снощи, пише struma.com. Въпросът е, защо дни наред, хората, които получават заплати за грижа за старите хора в дома, не са открили по-рано Атанасов.

Три дни никой не го е потърсил в стаята му. Работи ли се в дома в събота и неделя, има ли дежурни, които да обслужват старите хора. В смъртта на възрастния човек няма нищо криминално, скандалът е в поведението на хората от дома. Възможно ли е три дни да не забележат, че поверен на грижите им човек не се явява да яде, не се разхожда. Предстои проверка. Версията на служителите в дома е, че Атанасов заявил, че иска отпуск да отиде при роднини, твърде възможно е това да е притъпило вниманието на обслужващия персонал в дома, но проверка ще даде отговор на всичките ни въпроси. Ще се съобщим резултатите от проверката в дома.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов