Избрани Новини

От МВР и ДАНС опитват да ни сплашат, твърдят от "Националистическа партия на България"

Преди минути на редакционната ни поща пристигна писмо от "Националистическа партия на България", които направиха тревожни разкрития за това, че членове на партията са привиквани в полицията, където са били заплашвани от служители на МВР и ДАНС. Ето какво гласи изявлението на националистите:

"Желаем да информираме българската общественост чрез българските медии, че днес 12.02.2014 год. наши активисти са привиквани от служителите на МВР и ДАНС с цел да се опитат да ги сплашат. Причината е, че предстоят две мащабни национални мероприятия. Едното е свързано с предстоящия протест в защита на Куршум джамия, на 14 февруари в Пловдив, а другото е в памет на годишнината от убийството на българския национален герой ген. Христо Луков, което ще се проведе на 15 февруари в София. Държим да подчертаем, че въпросните привиквания отново не са били направени чрез изпращане на призовка! До кога? До кога министъра на вътрешните работи ще мълчи и няма да държи отговорни неговите подчинени?

Полицията с тези свои действия за пореден път доказва, че се опитват да смажат национално мислещите в България! За пореден път доказват, че изпълняват политически поръчки на партии, които се страхуват от такива като нас! Затова ще отбележим, че нашите членове не се страхуват и са твърдо решени да отстояват българския интерес!

Ивайло Колев от Пловдив, Константин Капчин от Благоевград и Николай Йовев от с. Микрево са част от многото лица, които днес са били търсени от служителите на МВР. И тримата са наши активисти, като някои от тях са дори в централното ръководство на партията!

Освен удар по нашата партия, то това е удар и срещу всеки инакомислещ, който по някакъв начин изразява гражданските си позиции. Защото по закон всеки има право на свобода на убеждение и на изразяването му!

Днес сме ние, а утре?"

 

ПП"Националистическа партия на България"



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)