Избрани Новини

Поздрав от ГЕРБ за БСП с „51 милиона за 51 съветника”

Съветниците от мнозинството с намек към червените, заради Фонда за растеж

Любовни послания на днешната общинска сесия, която ще решава парите за Бургас през настоящата година.

От ГЕРБ стартираха заседанието, раздавайки листовки с послание, но и с намек за своите колеги от БСП в местния парламент. Причината - Варна е успяла да усвои в пъти повече от Бургас, чрез фонда за развитие и растеж на регионите. 

Общинските съветници от мнозинството раздадоха на всички в залата декларации, както и стикери с надпис „51 милиона за 51 съветника”. Мотото на акцията в цифри показва, че Варна е успяла да усвои от Фонда 51 милиона лева, за сметка на скромните за Бургаска област 5 милиона лева, при повторно редуциране на проектите и средствата.

От групата на столетницата също не останаха длъжни на общинските съветници от ГЕРБ. Те също като в цирк се бяха подготвили с лозунги, в ярко червен цвят, с надпис "Кмете, кой ще плаща заемите?"

Този път, както никога до сега в младата история на Бургас, съветници от Национален фронт за спасение на България подадоха ръка на своите опоненти, в защита на твърденията на ГЕРБ и срещу разигралият се театър от страна на БСП. Те определиха скромната сума за Бургас от Фонда като престапление на Тройната коалиция.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов