Избрани Новини

Джена, Йорданка Варджийска и кой ли още не пее благотворително за Боби

Близки и приятели на Борислав Неделчев от Крупник организират поредната дарителска акция за събиране на средства за бъбречната трансплантация на младото момче.
На 15-ти февруари популярни народни певци и ансамбли, поп и фолк изпълнители излизат на сцената на зала „Яворов” в Благоевград и ще пеят в подкрепа на Боби.
Каузата „Да помогнем на Боби” събира на една сцена Джена, Мария Петрова, Никола Тодоров, Руска Стоименова, Снежина Андреева, Йорданка Варджийска и ансамбъл „Веселие” от Симитли. Ако сред тези изпълнители е вашият любим – елате! Така помагате на Боби. Така помагате на надеждата на Боби, че ще продължи пълноценно живота си, след като бъде трансплантиран успешно. Така помагате да се случи чудото за Боби. Ако сред тези изпълнители не е вашият любим – елате! На една сцена излизат едни от най-добрите гласове и изключителни таланти на фолклорното изкуство.
Организаторите са определили вход за концерта в размер на 5 лева. Разбира се, ако имате желание и възможност, може да завишите цената за вашия вход. Във фоайето на зала „Яворов” ще бъдат поставени и дарителските кутии „Да помогнем на Боби”, които събират надежда за младото момче.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)