Избрани Новини

Катюша Попкармезова е жената оказала първа помощ на запаленото куче /снимки/

Катюша Попкармезова е жената, която е оказала първа помощ на запаленото от изверги куче в Бургас. Животното бе залято с бензин, а след това до кожата му бе драсната клечка кибрит. Четириногото е с опасност за живота, с голям процент изгаряния по цялото тяло. След като видяла ужасяващите рани, Попкермезова е започнала веднага да облекчава дълбоките изгаряния с пяна и мехлем. В момента даваме антибиотик и аналгин по предписание на ветеринарите, но се иска много време. Важното е ,че той ни се довери и се поддава на лечение, споделя Попкермезова.

Запаленото куче се казва Любчо. Освен жестоките изгаряния по кожата, четириногото е с липсващо ухо и анус от огъня. Самият факт, че животното няма анус води ветеринарите на мисълта, че в задните му части е напъхано нещо горящо. Гледката е била ужасяваща. От страх и болка горящото животно се е скрило под паркирана в близост кола, но за да не я подпали собствениците са започнали да го гонят, разказаха по-рано днес от фондация "Защита на животните". Извергите са запалили кучето в квартал "Комлука", в района на сградата на ДАИ.

Попкермезова работи в Асоциацията на българските предприятия за международни превози и пътищата. Сградата се намира до тази на ДАИ, на улица "Индустриална" 2. Кучето всеки ден е обикаляло района, а работници са го хранили и полагали грижи за него.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов