Избрани Новини

Млад тенисист е №1 на Варна за януари

Спорт

19-02-2014, 13:58

Снимка:

Личен архив и Narodensport.eu

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Варненец със злато от “Тенис Европа”

Шест медала за Черно море Елит от началото на годината

Черно море Порт Варна бе избран за отбор на месеца

Младият тенисист от клуб Черно море Елит Калоян Вълчев бе избран за спортист на Варна за месец януари. Той събра 8 гласа от гласовете в традиционното допитване до варненските спортни журналисти. Вълчев игра финал на турнира по тенис в Хасково от държавното първенство, като загуби с 2-6 4-6 от Тони Нейков и грабна сребърното отличие. На двойки Калоян, заедно със съотборника си Георги Язмаджиян, спечелиха титла за Черно море Елит от държавното по тенис за 16-годишни. Треньор и на двамата състезатели е Кристиан Илиев.

Призът за отбор на месец януари пък отиде при баскетболния тим на "Черно море Порт Варна". Той бе избран със 7 гласа на спортните журналисти в града. Варненци записаха четири победи в срещите за януари и безспорно са хит в родното първенство. 

За №1 на варненското спортно училище е определен състезателят по борба кл. стил Ивайло Радев. Състезател на СК "Локомотнив-93" с личен треньор Христо Филчев. В кат. 42 кг. на ДП за кадети той спечели златен медал.

Онлайн анкетата "Спортист на Варна" за януари спечели състезателката по тенис Беатрис Спасова от ТК "Черно море Елит". Тя събра 50 % от гласовете в анкетата. Треньор на Беатрис е Кристиан Илиев. Беатрис спечели два бронзови медала на ДП в София, на сингъл и двойки при 12-годишните. Тя извоюва квота да участва на Европейско първенство и ще представя страната ни.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов