Избрани Новини

Кой ще грабне купата на международния футболен турнир в Сандански?

От днес до края на месеца Футболен клуб “Вихрен” Сандански  и  Футболен клуб “София спорт” с  партньрството на община Сандански  и  Българския футболен съюз организират международен турнир по футбол за купа Сандански – Санданскикъп. В турнира ще се включат възрастови групи родени  от 1995 г. до 2001 г. юноши и деца.

Срещите от турнира ще се играят на терена на ФК “Вихрен” Сандански и на терените на Ново Делчево и Дамяница. Всички терени община Сандански ще предостави безвъзмездно за ползване. Турнирът ще се проведе в пълно съответствие с правилника на ФИФА и БФС, информират от пресцентъра на общината.
Срещите във възрастовите групи се играят според турнирната схема на всяка възраст. В зависимост от броя на отборите се определя турнирната схема, която се утвърждава на техническата конференция. Очаква се  турнира да влезе в календара на БФС за 2014г.

Провеждането на турнири с такъв ранг доказват, че футбола в курортния град е на ниво и общинските власти не остават безразлични към успехите на отборите. В Санданскикъп ще се включат отборите ОФК „Вихрен” Сандански, ФК „Люлин” София, ПФК „Септември” София, ФК „Люлин” София 2, ОФК „Миньор” Перник, ПФК „Локомотив” София, ОФК „Беласица” Петрич, ФК „Перун” Кресна, Фк „Ботев 57” София, ПФК „ЦСКА” София, ПФК „Славия” София, ПФК „Левски” София, ОФК „Пирин” Благоевград.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов