Избрани Новини

Радан Кънев:„България без цензура” е маша на Ахмед Доган и ДПС

„Създаването на алтернатива на мафията от самата мафия е проект, който сме наблюдавали много пъти в Путинова Русия и прилежащите й централно азиатски републики. Това е дълбоко противен на европейската демокрация феномен”, каза в Добрич  председателят на ДСБ и говорител на Реформаторския блок Радан Кънев. Той бе заедно с Корман Исмаилов,  председател на „Свобода и достойнство”.

„България без цензура” е опит на медии, пряко свързани, преди всичко, с ДПС, които защитават по категоричен начин сегашното управление и провеждат кампания по оплюването на неговите противници, да измислят фалшива алтернатива.

„Миналата седмица ние атакувахме остро Ахмед Доган и ролята на ДПС в днешното управление на страната. Два часа по-късно последва отговор на партията на Бареков през медиите на Пеевски. Това е начинът, по който се разкрива много ясно, че формацията „България без цензура” е маша на Ахмед Доган и ДПС.

„Протестна мрежа”, за което трябва да ги поздравим, внесоха 17 страници сигнал в прокуратурата по отношение на връзки между Ахмед Доган, Цветан Василев и Делян Пеевски. Часове по-късно Николай Бареков отново  излезе с атака срещу „Протестна мрежа” по този повод в защита на Ахмед Доган.

Вярвам, че тази връзка, по този начин ще се разкрива все повече пред българското общество и българските избиратели ще преценят искат ли да гласуват за още една партия на Ахмед Доган или искат да намалят неговото влияние в политиката”, заяви Радан Кънев.

 Снощи  на среща с граждани и симпатизанти от Добрич, двамата представиха плана на Реформаторския блок за излизане от кризата и основните политически предложения. Част от тях са за  спешни мерки за промяна в правосъдието, пакет от мерки за правосъдна реформа, мерките за реформа в МВР и за икономическа реформа. Реформаторският блок предлага  промяна в административното деление на страната, както и силно намаляване и фиксиране в конституцията на броя на министерствата, за да не стават непрекъснати промени по силата на някакви коалиционни споразумения, каза Радан Кънев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов