Избрани Новини

В Сандански стартира проект за повишаване на административния капацитет на служителите

Началната пресконференция бе водена от заместник кмета на община Сандански Васил Бабалев, който е и ръководител на проекта

Проектът „Провеждане и участие в обучения за по-добро управление и развитие на служителите в Община Сандански” е на стойност близо 90 хил. лв. и с продължителност 9 месеца. С неговата реализация ще се повиши професионалната компетентност, квалификация и развитие на служителите в администрацията на община Сандански. Служителите ще преминат специализирано обучение, съобразено с необходимостта от развитие на определени компетенции и сфери. Предвидени са четири лъча обучения. Първият е свързан с комуникационните умения в ръководния персонал кмет, кметски наместници, зам. кметове, секретар, директор на дирекции и началник отдели. Вторият е на тема „Креативно мислене и лична ефективност.”. Предпоследното обучение е за екипна ефективност и принципи за работа в екип и последното обучение за усъвършенстване на вътрешните комуникации в администрацията.

„Тези обучения са отлична възможност за служителите да повишат своите компетенции в дейността, която извършват” – каза градоначалника на община Сандански Андон Тотев. Присъстваха кмета на община Сандански, неговите заместници, секретаря на общината, експерти от общинска администрация Сандански и медии.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов