Избрани Новини

Кметът на Симитли очаква празник на мача с Пирин

Кметът на Симитли и финансов благодетел на Септември (Симитли) – Апостол Апостолов очаква футболен празник срещу Пирин

Дербито от 17-ия кръг на Югозападната „В” група  ще се състои на 2 март (неделя) от 15:00 часа на градския стадион в Симитли.

Ръководството на Септември (Симитли) и полицията в Симитли ще  вземат сериозни мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след предстоящия мач.

За да бъдат избегнати инциденти, в секторите на домакините няма да се допускат привърженици на Пирин, информира simitli.

„ Очаквам истински футболен празник в Симитли. Нека по-добрият отбор победи. Мисля, че силите на отборите в Югозападната „В” група са  много изравнени. Пирин са лидери с шест точки пред нас, но не защото са толкова силни, а заради двете служебни победи”, коментира градоначалникът, който обърна сериозно внимание на поведението на треньорския щаб на Пирин по време на техния мач вчера срещу Струмска слава (Радомир), когато треньорът Йордан Самоковлийски и неговият помощник Иво Тренчев влязоха на терена

„ Вчера гледах как треньори на Пирин се разхождат по центъра на терена.

Съгласно футболния правилник подобно поведение е недопустимо. Сигурен съм, че няма да бъдат наказани, а това говори за пристрастие на футболния съюз към Пирин. Представяте ли си какво щеше да стане, ако това се беше случило в Симитли”, коментира Апостолов.

Кметът на Симитли не пропусна да коментира и представянето на Септември (Симитли) срещу Вихрен в Сандански. Гостите от Симитли спечелиха с гол в края на мача.

„ Доволен съм от резултата, очаквах повече. Футболистите отново показаха немощ пред гола. Винаги започваме трудно”, призна Апостол Апостолов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов