Избрани Новини

24 пътни инцидента за 24 часа в Пловдив

Трима са ранени

На територията на Пловдивска област през изминалото денонощие са станали 24 пътни произшествия с материални щети. Регистрирани са и още 3 катастрофи с трима ранени.

Двама пострадаха при челен сблъсък вчера на пътя между Поповица и Пловдив. Около 19 часа лек автомобил „Опел” предприел изпреварване при наличие на забранителни знак и маркировка. По време на маневрата колата навлязла в лентата за насрещно движение и се ударила в лек автомобил „Мерцедес”. В болница без опасност за живота е настанен 34-годишният шофьор на второто превозно средство, който е от Първомай. Медицинска помощ е оказана и на водача на „Опел”-а А.И. /28 г./ от Поповица. На двамата мъже са назначени кръвни проби за алкохол. По случая е образувано досъдебно производство в РУП – Асеновград.

Две жени пострадаха при друг инцидент в Пловдив. Към 17 часа в сектор „Пътна полиция” било съобщено за настъпило пътно транспортно произшествие на кръгово кръстовище между бул. „Освобождение” и ул. „Димитър Ризов”. На място е установено, че лек автомобил „Опел”, управляван от А.С. /60 г./, отнел предимството и блъснал автобус с 52-годишен шофьор. При удара са пострадали пътнички в колата, на 77 години и на 55 години. По-възрастната жена е настанена за наблюдение в болница. Медицинска помощ е оказана на другата потърпевша, която е освободена за домашно лечение. Всички участници в катастрофата са от Пловдив. Водачите са изпробвани за алкохол, резултатите са отрицателни.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов