Избрани Новини

Мартенски турнир в Симитли

На връх Баба Марта децата от община Симитли започват първи етап от ученическите игри, които ежегодно се провеждат в цялата страна

По традиция ученическите игри започват с училищни и общински състезания. Най-добрите отиват на областните състезания, първенците по региони се състезават в зоналния, трети етап, след което са финалите между най-добрите по футбол, волейбол и баскетбол в отделните възрастови групи от цялата страна, информират от пресцентъра на общината.
Днес от 09:30 часа учениците от трите училища в община Симитли-  СОУ ”Св. Св. Кирил и Методий”- гр. Симитли, СОУ ”Св. Св. Кирил и Методий”- с.Крупник и ОУ „Св. Паисий Хилендарски”- с. Долно Осеново ще преборят сили по футбол, баскетбол- момичета и  волейбол- момчета. Така в Симитли стартират ученическите игри’2014. През целия ден в двора на гимназията в град Симитли ще се играят пет футболни срещи, две по баскетбол и една среща волейбол. Възрастовите групи са както следва: V-VII  клас ; VIII-X клас ; XI-XII клас. Всички, които желаят може да присъстват и наблюдават игрите на учениците, а на участниците да пожелаем успех.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)