Избрани Новини

Ауди се заби в такси, клиентка се отърва с уплаха

Ауди А3 блъсна такси Опел, чийто водач извършвал обратен завой, за щастие няма пострадали

Пътният инцидент стана в 12 часа днес на ул. "Владо Черноземски". Водачът на таксито след като преминал през кръговото кръстовище с ул. "Иван Михайлов" спира след 15-ина метра вдясно, за да вземе клиент. След това започва маневра обратен завой. Тогава е ударен странично от аудито, идващо откъм кръговото. За късмет на водача на таксито, ударът е в лявата колонка, повече към задната врата, предаде БГНЕС.

При удара водачът на таксито бе блокиран в автомобила. След като пристигна патрулка на КАТ-Пътна полиция, полицаите наредиха на шофьора на таксито да го премести, а аудито избутаха напред, тъй като му бе изтекло маслото. 
Най-уплашена от ситуацията бе клиентката на таксито, която всичко на всичко се бе повозила само 3 метра. Пробите за алкохол и на двамата водачи бе отрицателна. Водачът на таксито демонстрира завиден инат, като не се съгласяваше, че вината за ПТП-то е негова. 
"Ако не бе дошло толкова бързо аудито, щях да завия безпроблемно", твърдеше той. Въпреки, че правейки обратен завой пресича непрекъсната осева линия. Аудито се е движело доста бързо, тъй като бе изблъскало Опела-такси на 4 метра след сблъсъка.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов