Избрани Новини

Гонзо: Говорих с Левски за поста главен мениджър

Наставникът прехвърли топката в полето на началниците си

Спряганият за завръщане в Левски Георги Иванов – Гонзо призна, че е имал разговори със собственика на Левски Тодор Батков за завръщане на „Георги Аспарухов“, като главен мениджър. Легендата на „сините“, който сега оглавява Черно море, коментира, че сега всичко в въпрос на разговори между ръководствата на „сините“ и „моряците“, като не пропусна да отбележи, че престоят му на „Тича“ е било изключително ползотворно.

„Провел съм разговори с Тодор Батков, като вече двете ръководства трябва да решат как ще се процедира. Говорили сме за поста главен мениджър. Сега е малко комплицирана ситуацията, защото влизаме в плейофи и наистина няма да ми е много приятно, ако трябва да си тръгна от Черно море, но сърцето ми е в Левски. Все пак престоят ми в Черно море бе много ползотворен“, започна Гонзо.

„Моето решение, ще бъде окончателно след като се видя с хората от Черно море. Знам, че това е неприятна ситуация и двата тима, никой не може да мисли за предстоящите си мачове. Все още не мога да коментирам Левски“, коментира пред медиите днес легендарната деветка на тима от Герена.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов