Избрани Новини

Подарък за любимата - винаги поднасяйте подправен с любов

8 март - празникът на жената е един от тези дни през годината, в които непременно трябва да уважите дамите около себе си

На този ден всяка една жена не просто чества празник, а и се припомня че е важна и това, че тя е пълноправен член на обществото! Подаръците за 8 март могат да бъдат най-различни неща, като се започне от картичка и се стигне до нещо много скъпо! Но всички подаръци ли имат еднакво добра успеваемост за 8 март? На практика се оказва, че не всеки подарък е подходящ за празника на жената и това може много лесно да се види по лицевото изражение след като подарите подаръка.

Сигурно ви се е случвала някога конфузната ситуация да подарите нещо и след това да има кратко мълчание, последвано от учтиво „Благодаря много е хубаво…“, но все пак да знаете, че вашият подарък не е бил харесан достатъчно! Чувството което всеки изпитва в този момент въобще не е приятно и ако искате да го избегнете за в бъдеще продължете да четете надолу и вижте кои са подаръците подходящи за 8 Март тази година!

 

5-те най-добри подаръка за 8 Март

1. Букет с червени рози, колкото по-голям толкова по добре! Цветята са един от даровете които жените винаги харесваме и никога не отказваме, дори и да получим само 1 роза това в повечето случаи е достатъчно.
2. Вечеря – на 8 Март можете да зарадвате жена си като я изведете на вечеря някъде където тя обича. Поглезете я и естествено и подарете подаръка от точка 1.
3. Парфюм – дамите обичаме парфюмите! Вероятността да подарите парфюм който да не се хареса на жена е много малка, трябва да изберете нещо доста грубо-екстравагантно за да не се хареса. Правилният избор на парфюм особено за 8 Март е аромат с лека цветна композиция подходящ за пролетта. Изберете подобен парфюм и няма да оставите разочарована дамата.

4. Картичка – в интерес на истината това е най-добрият подарък който децата могат да направят за майките си и по тази логика използвайте дете да направи картичка вместо вас която след това да подарите.
5. Кутия за бижута – по последни статистики които имаме дамите обичат да получават бижута и освен това много често те се купуват за празника на жената! Ами тогава бъдете с една крачка напред и подарете красива кутия за бижута. Хем подаръка ще има приложение хем вероятността някой друг да го подари е доста по-малка.

 

Източник:bg-parfum.info



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)