Избрани Новини

Стефан Диомов: Отношението на "Тоника” към мен е отвратително

Композиторът, който забрани на групата да пее песните му, смята, че това не е наказателна, а морална мярка

„Отношението към мен на четиримата души, които в момента представляват „Тоника”, е отвратително. Затова забранявам да пеят песните ми”, заяви в предаването „Всяка неделя” композиторът Стефан Диомов.
Пред Кеворк Кеворкян той заяви, че решенето не е моментно, а обмисляно от няколко години. Причината била неуважителното отношение към него. „Тази мярка наказва най-много мен. Много страдам”, заяви Диомов.
Това е поредният път, в който Диомов забранява на „Тоника” да пеят песните му. Скандалът гръмна, след като Ева каза, че създателят на групата е бяло петно в съзнанието й. 
„Ева изстрада много. Тя вътрешно е добър човек, но казва понякога нещата прибързано. Но къде са другите? Сигурно им е удобно да си мълчат”, заяви още Стефан Диомов. 
По думите му между него и изпълнителите в „Тоника” не е имало скандали за пари, а по-скоро за това кой коя песен да пее.
Сега обаче отношенията са силно обтегнати. А когато Диомов се опитал да събере за концерт абсолютно всички изпълнители, пели някога за „Тоника”, единствено Ваня Костова дошла на срещата.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов