Избрани Новини

Тони Димитрова блeсти в "Диагнозата Едит Пиаф“

Бургас Лайф

10-03-2014, 14:57

Автор:

Елица Велчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Тони пее Едит Пиаф

Бургаската дива Тони Димитрова влиза в образа на голямата звезда на Франция Един Пиаф тази вечер.  Предпремиерното представление започва в 19 часа, а утре е самата премиера.

Постановката е на Борислав Чакринов,  художник по костюмите е Мария Диманова. Днес на  екипът сподели  пред журналисти част от тайните на репетиционния процес и как певицата Тони Димитрова се справя с персонажа си.

"Благодаря на Борислав Чакринов и на целия екип, който работи по този спектакъл. Беше наистина предизвикателство за мен. Работих с желание. Беше ми трудно с френския, но смятам, че ще се справя”- каза днес бургаската Бони Тейлър.

В пиесата тя ще изпее няколко песни на Едит Пиаф. Тони сподели, че не се притеснява да пее на театралната сцена и е възможно да направи някоя грешка. 

Директорът на театъра и постановчик Борислав Чакринов поясни, че пиесата е по-скоро за същността на големия талант, не толкова биография за него.

Интересът към спектакъла е много голям, билетите за март са отдавна изкупени. Има оферти представлението да се играе и в други градове, но засега театъра не планува „Диагнозата Едит Пиаф“ да пътува извън Бургас.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов