Избрани Новини

Мария Габриел подкрепи кандидат-кмета на благоевградското село Изгрев Валентин Георгиев

Евродепутатът на ПП ГЕРБ Мария Габриел, областният координатор на партията и народен представител Даниела Савеклиева, общинският ръководител Йордан Андонов и общински съветници заявиха своята подкрепа за кандидат-кмета на ПП ГЕРБ за благоевградското село Изгрев Валентин Георгиев.

„След подкрепата на моето семейство и на партия ГЕРБ взех решението да се кандидатирам в частичните кметски избори за нашето село Изгрев”, каза Георгиев на предизборна среща с жителите на селото, проведена снощи в пълната зала на кметството, съобщиха от пресцентъра на партията. Програмата му за управление в оставащия мандат са очертани пет основни приоритета – асфалтиране на улиците, изграждане на детска спортна площадка и футболно игрище, доизграждане на канализацията и възстановяване дейността на народното читалище. „Усилията ми са насочени към младите. Децата ни трябва да играят на безопасно място, да могат да спортуват, да им предадем традициите”, допълни още кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ.

„Решенията които се взимат на европейско ниво, оказват влияние в ежедневието на всеки българин, във вашето ежедневие в село Изгрев. Такъв пример са безопасността на детските играчки, намаляването на тарифите на роуминга, европейското финансиране на инфраструктурни проекти. Европейската политика е в тясна взаимовръзка с местната политика и кметовете са движещата сила на това взаимодействие. Вярвам, че в лицето на Валентин Георгиев, който представя бъдещите си приоритети не като лични, а като съвместни действия на всички вас, ще имате достоен кмет. Важно е тези, които мечтаят за своята детска площадка и футболно игрище – децата, да имат желание да останат в родното място, в България. Именно заради тях е от особена важност добрата работа между местната, изпълнителната и европейската власт. Като представител на Европейския парламент имате моята подкрепа”, заяви евродепутатът Мария Габриел.

Областният координатор на ПП ГЕРБ и народен представител Даниела Савеклиева и общинският ръководител на партията Йордан Андонов увериха жителите на село Изгрев, че тази среща няма да остане последна, а за разрешаване на проблемите си те могат да разчитат на тяхната помощ и призоваха днес да дадат своята подкрепа за Валентин Георгиев. „Въпреки неразбирането на сегашното управление към проблемите на населените места в община Благоевград, ГЕРБ ще продължава да отстоява вашите интереси в лицето на общинския кмет Атанас Камбитов”, увери Йордан Андонов. Той припомни, че единият от отхвърлените проекти на Община Благоевград по програмата за развитие на регионите е бил за асфалтиране на улиците в селото.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов