Избрани Новини

Сензационно: И Гриша Ганчев цепи БСП!

Мултимилионерът застава зад президентското движение АБВ

Георги Първанов има могъщ гръб, хвалят се АБВ-ейци в Благоевграско, научи „Благоевград Утре”. Подкрепата си за президентското движение е гарантирал мултимилионерът Гриша Ганчев, който все още има бизнес с ВЕЦ-ове по Струма. Олигархът отдавна е близък с бившия държавен глава, като не крие това. Първанов е чест гост в ловното стопанство на Ганчев, а освен това често гледа и мачове на неговия Литекс.

Гришата ще застане с пари и връзки зад каузата „АБВ”, хвалят се сподвижниците на Гоцето. Ганчев е много добър приятел и с екс-кмета на Благоевград Костадин Паскалев, с който работиха добре по линия на ВЕЦ-овете. Както е известно бившият горноджумайски градоначалник стана един от основателите на АБВ. Друг такъв пък е Румен Петков. Преди време бившият вътрешен министър позира на пресконференция с екип на ганчевия Литекс с №9.

Така не е изключено Гриша Ганчев, за който отдавна се говори, че е тръгнал в бизнеса с протекцията на червената Нора Ананиева, сега да стане част от процеса по цепенето на БСП.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов