Избрани Новини

Обучават служители от Областна администрация срещу 37 554, 44 лева

Днес и утре ще бъде проведено първото обучение по проекта на Областна администрация Благоевград  „Подобряване на административния капацитет на Областна администрация Благоевград чрез повишаване експертния потенциал на служителите за по-висока ефективност на публичните услуги“.
Проектът предвижда организиране и провеждане на 4 модулни обучения в Института по публична администрация за служителите на Областна администрация. Одобрени  са  16 теми от каталога на Института по публична администрация  за 2013 г.
Целта на проекта е повишаване на капацитета на служителите в Областна администрация Благоевград, подобряване на техните професионални умения и квалификации за по-доброто изпълнение на задълженията им и увеличаване ефективността на публичните услуги за гражданите и бизнеса.
Общата стойност на проекта е 37 554,44 лв. и е 100 % финансиране по Оперативна програма „Административен капацитет”.
Първото обучение е по тема „Прилагане на нормативната уредба за планиране на човешките ресурси в държавната администрация и ще се проведе в учебната база на ИПА в гр. Банкя. В групата са включени 5 служители на Областна администрация Благоевград.  



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов