Избрани Новини

Цветан Цветанов и Йорданка Фандъкова представиха кандидата за кмет на Овчарци

В началото на събитието всички присъстващи на мероприятието запазиха едноминутно мълчание в памет на досегашния кмет на селото

Заместник-председателите на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов и Йорданка Фандъкова, както и заместник-председателят на парламентарната група на партията Красимир Велчев официално представиха кандидата за кмет на село Овчарци – Йордан Камджилов. На събитието присъстваха още областният координатор на ГЕРБ- Кюстендил Кирил Калфин и общинският ръководител на ГЕРБ-Сапарева баня Калин Гелев.

Цветан Цветанов призова всички присъстващи да упражнят конституционното си право да гласуват и „да изберат кмета, който ще реши проблемите на селото“, съобщиха от пресцентъра на партията. Заместник-председателят на ГЕРБ призова жителите на селото да гласуват по съвест, за да имат кмет, който ще застане зад тях и ще реши проблемите им. „С избирането на Йордан Камджилов, това няма да бъде привилегия, това ще бъде отговорност, която трае 24 часа в денонощието”, допълни Цветанов. В словото си той даде за пример кмета на София Йорданка Фандъкова, която се е утвърдила като един от най-успешните градоначалници. „Когато един човек е успял и се е доказал професионално, няма как да не бъде успешен кмет на местно ниво“, заяви Цветанов. Според него, Йордан Камджилов има необходимите качества – в професионален опит комуникира с хората и решава техните проблеми.

Г-жа Фандъкова посочи, че кметската работа не е работа в кабинета, а на улицата, защото вместо много приказки е необходимо да бъдат защитавани и разработвани редица проекти в услуга на обществото. Йорданка Фандъкова даде за пример столицата, където в момента се реализират редица европейски проекти. „Не всичко е пари, важна е отдадеността в работата. Йордан Камджилов е човек, който знае как да се справи с проблемите и да реализира идеите си”, каза още Фандъкова.

Според областният координатор на ГЕРБ –Кюстендил Кирил Калфин Йордан Камджилов е човек, който ще промени Овчарци и ще запази прекрасната природа. „Той заслужава уважение, той има достатъчно организационен опит, създал е добра комуникация с хората в професионалния си опит до момента”, посочи Калфин и призова хората за активност на изборите в неделя.

Кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ заяви, че селото е хубаво само по себе си, но има още какво да се направи. Първите неща, които той би подобрил, ако бъде избран за кмет са: инфраструктурата на населеното място и водоснабдяването. Камджилов призова всички жители да споделят проблемите си, защото именно така те могат да намерят решение.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)