Избрани Новини

Жени Калканджиева недолюбва новата си колежка

Шетата по красота в света била доста горделива и искала цялато внимание да е съсредоточено върху нея

Жени Калканджиева май не понася новата си колежка Яна Грудева в „Жените говорят", говори се в медийните среди.

Продуцентите на токшоуто „Жените говорят" си сложиха таралеж в гащите с решението си да заместят Венета Харизанова с манекенката Яна Грудева. Рокадата стана факт, след като Венета замина да работи в чужбина, и другата водеща - Жени Калканджиева, трябваше да се обзаведе с нова партньорка.

Зад кулисите на предаването обаче шушукат, че Жени Калканджиева приела доста хладно вестта, че именно Яна Грудева ще й партнира в ефир. Когато ги срещнали двете, шестата по красота в света набързо напуснала стаята, като се оправдала, че уж имала да чете сценарии.

Старите клюкари предполагат, че двете дами не се обичат заради близостта си с висаджийския бос Жоро Илиев. Жени Калканджиева е била спрягана като една от любовниците на Главния, макар че тя винаги е отричала това. „С Жоро ни свързваха само платонически чувства" - е казвала в интервюта шефката на „Визаж". За Яна Грудева пък се говори, че е последната любима на мафиота, преди да бъде убит през 2005 г. Някои твърдят, че последният есемес, изпратен до Жоро Илиев, бил именно от Яна.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов