Избрани Новини

Йордан Андонов:БСП погази всички принципи и направи поредното политическо пазаруване

Общинският ръководител на ПП ГЕРБ за община Благоевград Йордан Андонов изпрати отворено писмо до медиите по повод вчерашните избори в благоевградското село Изгрев. Ето какво гласи отвореното писмо:

"Частичните избори в с. Изгрев, провели се вчера, ни направи свидетели за кой ли път на комунистическата демагогия. Още с регистрацията на кандидата си, за да има гарантирано алиби в случай на загуба, БСП се скри зад инициативен комитет. С регистрацията на последния, са легитимирали събирането на лични карти на жители на селото в по-късен етап. В деня за размисъл заедно с горския служител са извършвали агитационна дейност по домовете на хората и са заплашвали, че ще ги оставят без дърва. Активисти на партията са в основата на контролирания вот, за който лидера на НДСВ в общината e алармирала ОИК. Със значки на БСП, забранени от закона в изборния ден, двама представители на партията са извършвали агитация пред СИК в селото.

Това е само част от инструментариума на партията – столетница, която  погазвайки демократични и законови основания, с присъщата си безцеремонност направи поредното политическо пазаруване.

От позицията на политическо високомерие и безпардонност, д-р Владимир Пандев, е внесъл жалба в ОИК, вменявайки ми несъществуващи нарушения. Пребиваването ми в с. Изгрев е във време, съвършено различно от посоченото в жалбата. Което навява на мисълта, че тя е част от предварително подготвен сценарий за съзнателно търсена провокация или застраховка, в случай на нужда. 

 Не на последно място искам да отбележа, че  познаването на политическите субекти е задължително за всички участващи в политическата палитра. Което е знак за наличие на екзистенц мининум. И което видимо, е част от недостига на председателя на ОС на БСП в общината."



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)