Избрани Новини

Бразилия, Русия, Косово в Банско за „Little Miss&Mister Galaxy” 2014

За пореден път град Банско е домакин на един от най-престижните детски международни форуми за красота и таланти „Little Miss&Mister Galaxy” 2014

За участие в петото му, юбилейно издание пристигат деца и международни директори от цял свят – Бразилия, Южна Африка, Русия, Татарстан, Македония, Косово, Албания и разбира се от България.  

Конкурсът, превърнал се в традиция за културния живот на Банско,   отново се провежда с подкрепата на  Община Банско, под патронажа на кмета Георги Икономов. Облечени в красиви униформи с логото на конкурса, щастливи деца от цял свят с различен цвят на кожата, с различни езици и културни особености, но с еднаква любов към  България и Банско, ще огласят тесните калдаръмени улички на града с жизнерадостния си смях.

Програмата на участниците е изпъстрена с интересни събития -вечер на нациите, интервю с Международното жури, Талант Шоу, Модно ревю, среща с кмета на гр. Банско, разглеждане на забележителностите на старинния град и чаканото с нетърпение от всички – посещение на ски-зона Банско, най-съвременния зимен курорт на Балканите, съобщават от пресцентъра. Гостите от Бразилия и Южна Африка за пръв път докосват снега, емоцията за всички деца е невероятна. Тук се създават приятелства за цял живот, незабравими спомени и преживявания. Бивши участници се връщат отново и отново като членове на Международното звездно жури, част от голямото семейство на „Little Miss&Mister Galaxy”. Леандри от Южна Африка- победителка от миналата година пристига да връчи короната на своята наследничка - TEEN MISS  GALAXY   2014, малката Преслава от Банско -  LITTLE MISS  GALAXY  2013  с нетърпение очаква да предаде своята титлана следващата LITTLE MISS  GALAXY 2014.Невероятно шоу, създадено с любов и възторг от щастливите деца, огласящи цяла седмица зимния курорт, ще зарадва жителите му с чистотата  на детските емоции и красотата на усмивките. 

Жителите и гостите на Банско ще имат възможност да се насладят на шоуто „Талантите на участниците” на 19.03.2014 от 17:00 часа  в салона на читалище „Никола Вапцаров“.

Финалният  гала спектакъл на Юбилейният 5-ти конкурс  „Little Miss & Mister Galaxy”  ще  се проведе на 20.03.2014 от 18:00 часа в салона на читалище „Никола Вапцаров“, който ще пресъздаде атмосферата на зимна приказка.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)