Избрани Новини

Пленер за детски рисунки за 55-ата годишнина на детска градина в Симитли

Инициативите по повод юбилея стартираха още в средата на месец февруари

Разнообразните прояви са свързани с отбелязването на годишнината от отварянето на първата детска градина в Симитли.

Като част от инициативите, днес се проведе пленер за детска рисунка, наречен "Мама ме води в детската градина". С много емоции, веселие и старание от страна на децата и родителите, събитието се превърна в незабравимо изживяване. Изложбата, която подредиха малките творци, може да съперничи на най-добрите художници. За доброто настроение допринесе и участието на Благоевградски Младежки Театър, съобщават от пресцентъра.

От 24-ти до 28-ми март се организира поход с родителите до параклис “Свети Мина” за традиционното посрещане на пролетта. В началото на април празничната програма в ОДЗ „Радост” продължава на раздумка с бивши учители на детската градина – “Моите незабравими години”. След това ще има и беседи с медици за „Здравеопазването, неразделна част от грижите за децата”. И Великденските празници са вписани в тържествените мероприятия за повод 55 години Детска градина – град Симитли.

Кулминацията е в края на месец април, когато ще се проведе Пролетен празник “55 години детски усмивки” съвместно с детските градини от общината и Благоевградски Младежки Театър.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов