Избрани Новини

Освободиха Карастоянови

Николай Карастоянов няма да е зад решетките, а под домашен арест, а брат му и баща му, Иван и Владимир, са пуснати с мярка за неотклонение подписка. Това реши състав на Софийския апелативен съд.

Причината е, че според експертизата само една рана е довела до смъртта на Николай Радев - Отвертката, а според свидетели единствено Николай Карастоянов е бил видян с нож.
Николай от друга страна е с добри характеристични данни, не е осъждан, има добро име в Дупница и е трудово ангажиран, така че съдът реши, че може да бъде пуснат от ареста. Самият Николай обаче не бе в съдебната зала, за да чуе решението, информира bnews.bg.

Както struma.bg писа, преди няколко дни той бе приет в лечебно заведение с тежък кръвоизлив и състоянието му продължава да се влошава. На заседанието на САС свидетел по-рано разказа, че Николай Карастоянов размахвал нож малко след мелето с Николай Радев - Отвертката. Това станало малко след като

Отвертката бил сбутан в ъгъла на злощастното заведение и се стигнало до побоя, в следствие на който той почина.
Според данните от други очевидци Радев бил млатен от Николай, брат му и баща му с метален винкел, откъртено парче от барплота, рязан с нож, а на мястото било намерено и шило, собственост на заведението.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов