Избрани Новини

Младежи от БСП-Благоевград заседаваха днес

Днес се проведе областен съвет на Младежкото обединение на БСП Благоевград

Младежите от всички 14 общини заседаваха повече от час, като основната задача пред тях бяха предстоящите европейски избори и предстоящите мeроприятия на Младежкото обединение.

Една от основните идеи на младежите бе в навечерието на изборите да се организират регионални кръгли маси във връзка с европейската кампания,на които да присъстват кандидатите за Евродепутати. На тези срещи младите хора от всички общини ще могат да зададат своите въпроси към присъстващите кандидати и да получат нужната за тях информация, съобщават от партията.

Официални гости на срещата бяха депутатът от Коалиция за България инж. Емил Костадинов и Областният председател на БСП Благоевград Юлиян Гошев, които предложиха помощта си на младите социалисти .

Емил Костадинов отбеляза, че най- главната задача пред всички това е 25 май. „ Българите гледат доста отдалечено на европейските избори. Те са демотивирани. Но за нас е важно да мобилизираме твърдото си избирателно тяло и точно вие младите можете да направите това! „ – заяви депутатът.

На срещата бе засегната и темата за предстоящата Националната младежка конференция в София, където ще се избере нов председател на Националния съвет на Младежкото обединение на БСП. Благоевград излъчи и своите предложения в лицето на Общинския председател на МО –Антон Асийски, но той даде своя отвод. На срещата на младежката конференция на БСП Благоевград, младежите на решиха, че ще да бъдат достойно представени, ако номинират своя Областен председател Асен Балабанов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов