Избрани Новини

Мариана Маринова показа гръд и още нещо на „Мис Банско”

Мисия Банско

25-03-2014, 14:00

Снимка:

Lifestyle.bg

Автор:

BlagoevgradUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Деца рисуваха пролетта в Банско

Ски фест събира банкери в Банско

Кадри от провелия се конкурс "Мис Банско" разгневиха потребители в Интернет

На част от фотосите млади момичета показват неестетически прелести по бански, за да се харесат на жури и публика. Но не девойките ядосаха форумци, а организаторката на "Мис Силикон" Мариана Маринова, пише Lifestyle.bg.

Скандалната дама и този път демонстрира твърде разкрепостено поведение за годините си и факта, че е майка на две деца. Маринова позира в компанията на силиконката Гери Райчевска и новоизбраната "Мис Банско", като щедро показва гърда. Зърната й явно са част от аутфита, защото блондинката не се притеснява да митка гола.

Освен гърда обаче, нощната птица размахва запалена цигара, което тотално разясни какво е нивото на провелия се конкурс. Явно в заведенията в Банско не важи Законът за пушене на обществени места или просто Маринова не смята за нужно да спазва законите.

Нищо чудно силиконката вече да е порядъчно пияна, съдейки по количествата бутилки с алкохол на масата. Шокиращо е обаче как точно тази снимка е станала част от официалния пиар на конкурса и с кой акъл организаторите я разпространяват в прессъобщението си до медиите... 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов