Избрани Новини

Гена Трайкова с ново гадже от Благоевград!

Доскорошната водеща на новините по БиТиВи и новоизлюпена директорка на новинарския екип Гена Трайкова окончателно е зарязала Венелин Петков и се е метнала в обятията на нов колега. В момента хубавата Гена върти любов с журналиста от БиТи Ви Иван Георгиев, който е с 10 години по-млад от нея, пише в. "Уикенд".

Изданието е документирало романтичния воаяж на двойката в Солун. Двамата седнали в евтин ресторант в центъра на морския град и си поръчали салата и риба. Почто през цялото време влюбените гълъбчета се държали за ръцете и си шепнели нежни думи.

Според запознати двамата имат връзка от началото на годината, но вече живеят заедно. С Венелин Петков, с който Гена имаше връзка 7 години, тя запазва колегиални взаимоотношения.

Преди да тръгне с Гена амбициозният репортер имал връзка с друга своя колежка. Той е от Благоевград и е част от екипа на bTV от 2006-а година. През 2011 Иван е избран от колегите си за репортер на годината. През 2012 получава първата голяма награда за разследваща журналистика на фондация „Радостина Константинова" за поредица от разследвания, разобличаваща схеми за манипулиране на изборния процес.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов