Избрани Новини

Септември се скъса от пропуски, които доведоха до загуба срещу Велбъжд

Играчите на Септември (Симитли) буквално смачкаха Велбъжд с отлична игра, но загубиха нещастно с 0:1 при гостуването в Кюстендил в мач от 21-ия кръг на Югозападната „В” група. Това бе едва втора загуба за Септември (Симитли) от началото на сезона.

Загубата на симитличани ги смъкна на трето място с 45 точки, на две зад втория Оборище (Панагюрище) и на 12 точки зад лидера Пирин.

Дебют на вратата за Септември (Симитли), който няма да го помни с хубаво, направи Владислав Митев, съобщават от Симитли.

Младият страж се намеси отлично в 60-ата минута, за да спре откъсващ се сам срещу него футболист, игра за топката, но реферът Петър Кирилов от Добрич даде спорна дузпа, с която домакините спечелиха.

Нервите на нападателя на Септември (Симитли) Мартин Тошев не издържаха и 85-ата минута получи втори жълт картон за реплика към съдията и остави съотборниците си с десет души.

Гостите от Симитли бяха пълни господари на терена през целия мач. Илиан Христов, Тихомир Костурков и Мартин Тошев  излизаха сами срещу вратаря, но така и не успяха да пратят топката зад голлинията. Три пъти и гредите спасяваха домакините след удари на Иван Балтов и Костадин Кацимерски.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов