Избрани Новини

Бързи, смели, сръчни в "Семейството на професиите"

Учениците от четвъртите класове на ОУ "Никола Парапунов", СОУ "Братя Каназиреви", НУ "Яне Сандански" и НУ "Св. Св. Кирил и Методий" показаха знания, умения, обща култура, бързина и сръчност при решаването на занимателните задачи в състезанието "Семейството на професиите". Освен, че се забавляваха, те се запознаха и с много интересни професии.

Представителните отбори на четири училища от Разлог бяха подкрепяни от многобройна публика, от съученици и родители. Първи в състезанието станаха представителите на ОУ "Н.Парапунов" с ръководители Жанета Барова и Мариана Гюрова. На второ място се класира отборът на НУ "Яне Сандански", следвани от СОУ "Братя Каназиреви" и НУ "Св.Св. Кирил и Методий", съобщават от пресцентъра на община Разлог.

Състезанието бе организирано от Център за кариерно развитие - Благоевград, РИО - Благоевград и със съдействието на Община Разлог.

Във връзка с реализиране на дейности от годишня план на РИО-Благоевград за усъвършенстване на професионалните компетентности на учителите по английски език в ОУ „Никола Парапунов”, Разлог бе проведена открита педагогическа практика по английски език в VII „б” клас под ръководството на старши учител Й. Крънчева. В мероприятието участваха 19 учители по английски език от Разлог и общините Разлог, Банско, Белица и Якоруда в област Благоевград. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов