Избрани Новини

Студенти от 17 държави вдигнаха на крак своята публика по време на мюзикъл

Премиерата на All Shook Up, представена от студенти от Американския университет в България вчера, вдигна на крак препълнената театрална зала на Студентски център „Америка за България“ в Благоевград. 350 човека пяха и се смяха заедно с талантливите младежи от 17 държави, които участват в тазгодишния мюзикъл. Легендарни песни на Елвис взривиха залата, а звездната игра по бродуейски спечели сърцата на публиката.

Забавен сюжет, базиран на Шекспировата „Дванадесета нощ“, вплетен в магията на песните на краля на рока, очарова публиката, която трудно потискаше желанието си да се изправи и да затанцува. Да захвърлиш обувките и да се понесеш в ритъма на танца, да освободиш душата си от сковаността, да дадеш воля на чувствата си, да дръзнеш да мечтаеш, да имаш смелостта да преследваш мечтите си – тези простички, но изконни послания, накараха зрителите и да се смеят, и да се замислят над нещата, които осмислят човешкия живот.

Първокурсничката от Варна Цветиана Захариева в ролята на Силвия споделя за участието си в мюзикъла: „Обичам да пея и танцувам и участието ми в мюзикъла е поредното предизвикателство пред мен. Участвала съм в много подобни продукции и добре знам какво е усещането да бъдеш на сцена и да даваш всичко от себе си. Докато си пред публика забравяш всички проблеми и просто се забавляваш. Включих се в този мюзикъл, защото искам да бъда сред хора от цял свят, които имат същата страст като мен. Готова съм да дам най-доброто от себе си, дори и повече!“.

Партньор на Силвия в шоуто е Джим – роля, изпълнена по блестящ начин от Теодор Димитров, който също споделя страстта към това изкуство.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)