Избрани Новини

Игра на съдбата или изпитание..., но тези хора съществуват

Можете ли да повярвате?

17-годишната Елиса Крус страда от рядка форма на гигантизъм, причинена от рак на хипофизната жлеза. Брюнетката претърпяла операция за отрсаняване на тумора и вече е напълно здрава. Елиса има приятел, според когото тя е перфектна и е точно като манекенка.
 
Микел Руфинели е жената с най-широкия ханш в света. Тя е изключително пищна и едра, но това я кара да се чувства секси, а не я комплексира. Много често има затруднения при влизането от стая в стая, а леглото на което спи е изработено специално за нея.
 
80-годишният Аму Хаджи е най-мръсният човек в света. Мъжът не се е къпал от около 60 години. Той живее в малка изоставена къща, заобиколен от боклук, мръсотия и животински изпражнения. Никой не знае, защо Аму е отказал да се къпе в продължение на 6 десетилетия, но той твърди, че е щастлив и се чувства прекрасно в кожата си.
 
Дидър Монталво е най-обикновено дете от Колумбия. По рождение обаче то се ражда с огромен израстък на гърба, наподобяващ гигантскаа бенка. За щастие лекарите уверили родителите му, че може да се направи операция, след която момченцето ще започне да води нормален начин на живот, без да се притеснява от огромното си образувание.

24-годишната Мишел страда от фобия да има най-тънката талия в света. Тя се стяга с корсети до такава степен, че вече прилича на анимационен герой.

Том Станфорд е на 23 години и страда от много рядко заболяване -синдром на MDP. Това е състояние, което не позволява на организма да трупа мазнини. Поради тази причина Том е толкова кльощав, че дори формата на черепа му прозира. Лекарите са го обявили за човек-чудо и често го подлагат на различни тестове. Том обаче не е комплексиран от слабото си тяло, а е много активен и атлетичен човек. Той спортува активно и обича приключенията.

 

Галерията можете да разгледате тук.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов