Избрани Новини

Студенти от ЮЗУ инициираха поредна благотворителна акция

За пореден път студентите от специалност "Специална педагогика" инициираха благотворителна акция за деца със специални образователни потребности

Този път усилията на студентите от III курс бяха насочени към събиране на помощ за нуждаещ се ученик от Помощно училище "Св. Паисий Хилендарски".

Помощно училище "Св.Паисий Хилендарски"години наред е базова образователна институция на факултета по Педагогика на ЮЗУ "Неофит Рилски".

Прекрасните взаимоотношения създадени между студентите и педагогическия екип на училището провокират участието на студентите не само в регламентираните посещения,но и взаимодействат в извън учебно време.С желание и интерес студентите участват в различни дейности на училището-празници ,спортни мероприятия и др. Студентите успяват да зарадват  учениците с дребни подаръчета,събрани за тях дрехи , а понякога и с лакомства.

Надеждата на студентите от специалност "Специална педагогика" е обществото ни да става все по-толерантно към хората с увреждания включително децата със специални образователни потребности.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов