Избрани Новини

Тежкар! Дупничанин се вози на S класа с регистрация BOSS BG

Тежкар №1 на Дупница Георги Котев се вози на мерцедес S класа с регистрационен номер BOSS BG

Гръмкото име се мъдри вместо стандартните цифри и идва да покаже, че собственикът на автомобила е дошъл от етажите на Коза ностра. Номерът на Котев е американски, като пълномощното му е повече от генерално, има право да преотдава, препродава и преупълномощава автомобила. 10 000 лв. струва да си закачиш американски регистрационен номер, около 3000 да го регистрираш с български букви. Такава оригинална регистрационна табела с тузарски надпис имат българи, които се броят на пръсти. Това е също като документ за самоличност, само че на колата. Без регистрационен номер не можеш дори да я бракуваш, пише в. "Вяра".

Георги Котев е влюбен в мерцедеса си S класа. Преди време той застави петима младежи да тичат по главен път Е-79 пред мерцедеса му под дулото на пистолета му.

Втората гордост на боса е неговата съпруга Малинка, която навсякъде афишира силиконовия си балкон.

Котев е дупничанин, който буквално е тръгнал от нулата, живееше в панелен апартамент в жк „Бистрица” в Дупница. После направи колбасарски цех с Жулиета Джамбазка, която в момента е в неизвестност. Двамата се прочуха с множество приключения с полицията и ХЕИ, свързани с избити коне и магарета. После двамата се разделиха, базите им в момента се продава от съдия-изпълнител. На Георги Котев му потръгна обаче, щом стана бензинджия на ОMV заедно с Малинка. Двамата много бързо хвърлиха маркучите и стигнаха върха на йерархията на световната верига. В момента той проучва и купува места за строеж на бензиностанции.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов