Избрани Новини

Почистват пролетно в Гоце Делчев

От днес започва традиционното пролетно почистване, което община Гоце Делчев организира ежегодно в навечерието на Великденските празници. Тазгодишното пролетно почистване ще бъде от 7 до 17 април.

Целта на кампанията е да се ангажират гражданите да почистят своето населено място и да останат съпричастни към опазването и подържането му през цялата година.

Събраните от почистването отпадъци трябва да се поставят в чували до съдовете за битови отпадъци. За вдигане и извозване на събраните отпадъци, на разположение са сметоизвозващите фирми.

Освен това, община Гоце Делчев ще се включи за поредна година в инициативата „Да изчистим България за един ден“, която ще се проведе на 26 април. В тази връзка е формиран работен екип, който ще координира действията по организационното и техническо обезпечаване на събитието.

Приканваме жителите на община Гоце Делчев да вземат участие в националната кампания „Да изчистим България за един ден“ и да се включат в почистването на замърсените площи в града и селата.

Желаещите да участват в инициативата, трябва да информират своевременно работния екип в община Гоце Делчев за материалите, които ще им бъдат необходими за почистването. От общината могат да бъдат осигурени чували и ръкавици. Необходимо е също желаещи да участват в „Да изчистим България за един ден“, да уточнят местата на които ще почистват, както и датата, на която ще стане това.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов