Избрани Новини

Успешен финал за малките скиори от Банско

Състезателите на Ски клуб “Банско”, под ръководството на треньорите си Милена Чакърова и Саша Бистрина, завършиха успешно сезон 2013/2014г с участието си в състезание за купа " Самоков", което се проведе  на Боровец. Мария Билярова показа за пореден път, че този сезон се намира в блестяща форма след проведената целогодишна физическа подготовка и предписаните тактически указания на своите треньорки, тя успя да се класира на второ място след представителката на домакините,Симона Скорбанска. На четвърто място само на стотни от медала остана Магдалена Илиева. В зоната на точките успяха да се класират още Теодора Малчова на единайсто място, Магдалина Бистрина на дванайсто място и Цветелина Бицина на четиринайсто място.

При момчетата от възрастова група (набор 2002 и 2003) СK“Банско” също има двама представители взоната на точките, това са: Мартин Въчин на дванайсто място и Сиян Питов на петнайсто място.

В много жестока конкуренция при момичета (набор 2004 и 2005) Лили Питова успя да се пребори за престижното шесто място.

С това последно и финално състезание бе закрит изключително успешния за СK “Банско” зимен сезон 2013/2014 година. Състезателите показаха, че имат нужните качества и сили да се борят за още по предни класирания през следващия сезон. Показаха, че и догодина ще бъдат "гладни" за още успехи и върхови постижения, под вещото ръководство на своите треньорки. Да пожелаем успех на младите скиори и техните треньори по белите писти и през следващия сезон .



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)