Избрани Новини

Такси блъсна пешеходец*

Инцидентът е станал в района на гара Подуене

Такси блъсна възрастен пешеходец на трамвайната линия на бул. "Мадрид", в района на гара Подуяне. Информацията съобщиха за Дарик радио от полицията.

Инцидентът е станал около 10.30 часа. Мъжът, който е около 70-годишен, е пострадал тежко и е откаран в болница. Движението на трамваите по булеварда е блокирано.

По първоначална информация мъжът не е пресичал на пешеходна пътека. Екипи на КАТ извършват оглед на мястото на инцидента.

Инцидентът с блъснатия от такси възрастен мъж е станал, докато той пресичал бул. "Мадрид" на място извън пешеходната пътека. Таксито не е карало с висока скорост, но при удара потърпевшият е ударил лошо главата си. Това обясни пред агенция БЛИЦ бившата водеща Цвета Кирилова. 
Тя добави: "Мястото около него беше потънало в кръв, човекът беше се ударил лошо в главата . Аз застанах на трамвайната линия да не го прегази мотрисата, защото тялото беше паднало на релсите".

Пострадалият е в тежко състояние и с опасност за живота съобщиха пред Дарик от болница "Царица Йоанна", където пострадалият е бил настанен. В момента пациентът се намира в шокова зала и ако състоянието му се подобри, ще бъде преместен в реанимацията. Рано е обаче да се правят прогнози.

 

*Информацията е допълнена в 13.10 ч.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов