Избрани Новини

Ивайло Константинов е новият общински председател на ГЕРБ-Дупница

“Новият общински председател на ПП ГЕРБ в Дупница е Ивайло Константинов”, обяви днес народният представител и областен координатор на партията Кирил Калфин. Досега председателското място в Дупница се заемаше от бившия депутат Емил Гущеров, който преминава на работа в областното ръководство.

"Оставката на досегашния общински ръководител в Кюстендил - Владислав Стойков вече е приета, но смятам, че не трябва да бързаме с ново общинско ръководство. Ще се концентрираме върху изборите за европейски парламент и нека тези, които имат желание да бъдат в общинското ръководство да докажат, че наистина работят за ПП ГЕРБ, че имат необходимите качества и че са достойни и почтени хора. Тогава ще решим каква да бъде промяната в общинските структури в Кюстендил, Невестино и Бобошево", коментира Кирил Калфин.

„Председател на областния предизборен щаб ще бъде Михаела Крумова, а на общинския в Кюстендил - Реонита Йорданова“, допълни още Калфин.

Народният представител от ПП ГЕРБ присъства на тържественото откриване на реновирания парк при Балнеосанаториума в Кюстендил.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов