Избрани Новини

Санданчанин издъхна след 2 инсулта в Сибир

Санданчанин почина на 36 години в Сибир, където работел като строител. Два инсулта в рамките на 48 часа са причина за смъртта на 36-годишния Иван Низамски. Фаталният край на строителя е настъпил в Сибир, където е работил на обект на „Главболгарстрой” АД.

Иван е получил инсулт на 4 април, настанен е в болницата в Сибир, изпаднал в кома. На следващия ден получил втори инсулт и за жалост починал, пише struma.bg.

Трагичната вест за смъртта на Иван е съобщена на двете му сестри, които живеят в Сандански. Ковчегът с трупа на младия мъж пристигна в родния му град завчера късно вечерта. Вчера той бе погребан в гробищния парк на Сандански. Близки, роднини и приятели  са шокирани от внезапната смърт на Иван.

От три години той е работил в строителната фирма. Преди 5 месеца е заминал на работа в Сибир чрез фирмата, която има обекти там. Санданчанинът е бил амбициран  да спечели пари, за да си купи ново жилище и един ден да се задоми и да заживее в родния град.

Близките му разказват, че е бил здрав мъж. Не е имал никакви здравословни проблеми, нито високо кръвно налягане. Доказателство са и последните медицински изследвания, които са му правени, преди да замине за Сибир. В тях е записано, че е здрав и годен да работи в тежките условия заради студа.

Всички разходи по транспортирането на ковчега с тялото на починалия мъж от Сибир до Сандански и за погребението са поети от фирмата, съобщиха близките му.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов