Избрани Новини

Кирил Калфин: Редица манипулации имаше при изборите в село Овчарци

"За изборите в Овчарци имаше редица манипулации. При първи тур успяхме да победим всички, които участваха, но за втория тур те се обединиха срещу нас - и дясна алтернатива, и лява алтернатива, и независими, и ЛИДЕР", коментира пред журналисти народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ Кирил Калфин

Калфин заяви, че във връзка с проведените частични избори за кмет на кметство Овчарци и подадената жалба от страна на ГЕРБ за касиране на изборите, има съмнения, че са допуснати грешки и манипулации при преброяването на бюлетините. Той коментира, че при повторното преброяване резултатът няма да бъде такъв, какъвто беше обявен от секционната избирателна комисия и от ОИК.

"Преди изборите нашите опоненти обявиха, че вече са осигурени 62 хил. за стадиона в с. Овчарци. След като минаха изборите, на първата сесия на ОС-Сапарева баня беше внесено предложение от кмета да се изготви проект за стадиона, за да се кандидатства за финансиране, т.е. лъжата лъсна. Много хора се подведоха, особено младите, но ето че тези средства не са преведени, защото едва сега се прави такова предложение", каза още Кирил Калфин. "Отделно от това за нашия кандидат направиха и специално разследване от една телевизия. "Защо този случай трябваше сега да се повдига? За да се омаскари един кандидат за кмет, един добър човек. И все пак аз искам да му благодаря, че така добре се представи и успя да се пребори срещу четирима кандидати сам", заяви Калфин.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов