Избрани Новини

Жрици на любовта откриха мъж в безпомощно състояние на "работното си място"

68-годишен мъж е с инсулт в болница след инцидент на главен път Е-79 край Благоевград. В 14:20 е подаден сигнал за мъж в безпомощно състояние на разклона за село Бараково и сметището на селото. 68-годишният Р.А. от село край Благоевград е открит в безпомощно състояние, а над него се били надвесили 3 жрици на любовта, които "работят" на разклона.
Пострадалият мъж е транспортиран до болницата в Благоевград с хеморагичен инсулт, при който е засегната дясната му страна. Той не е могъл да обясни какво е правил на разклона, нямало е и превозно средство край него. На мъжа му се правят изследвания и ще бъде настанен в отделението по неврология, линейката и полицията едва открили мъжа, тъй като се намирал около 100 м от разклона вдясно в храстите в посока сметището. 
Според версията на проститутките, едната от тях отишла по малка нужда в храстите и чула мъж да вика за помощ, извикала колежките си и се обадили на 112. В момента всичките пишат обяснения. Преди години на същото място 16-годишно момче почина от инфаркт, обслужено от жрица на любовта.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов